Helyesebben kapcsolatban vagyunk már rég, de hogy ismerem, azt most tudom igazán. Látom Őt valójában! Ennyi időnek és sok beszélgetésnek kellett eltelni ehhez.

A kemény, racionális nő

A képem róla: Egy kőkeményen racionális igazi NŐ, aki tudja, mit akar. S eljött a pillanat, amikor túl a 3. X-en tudatosan azt mondta, igen vállaljuk a párommal, hogy gyermekünk legyen. Az én fejemben lepergett a film, hiszen már oly sokszor láttam ilyet. Igen, ám de ez a film nem illett, és a mai napig sem illik a koreográfiába, amit én ismerek. Őszintén beszélt a nehézségeiről, soha nem tagadta, hogy eddigi élete legnagyobb kihívása, ami most történik.

Mindig a megoldást kereste

Rengeteg fizikai fájdalommal, küzdelemmel győzte le eddigi önmagát, néha az összeomlás határán állt, de mindig felállt! Éjszakákon át olvasott, keresett, kutatott, hogy kell ezt jól csinálni. Mindig a megoldásokat kereste. Kérdezett, kérdezett információkat gyűjtött. Ő az első édesanya, akit mindig az érdekelt, mi a legrosszabb, amire számíthat az adott helyzettel kapcsolatban. No, nem azért, hogy pánikba essen! Hanem amiatt, hogy fel tudjon készülni minden lehetőségre.

Az anya a szakértője a babájának

Igen, a gyereknek anyatej kell mondta, és túllépve önmagán és számtalan fájdalmon és nehézségen a kicsi megkapta, ami neki kell ahhoz, hogy egészséges legyen, biztonságban és szeretve érezze magát. Mindig azt mondom, az anya a szakértője a saját babájának. Náluk ezt valóban megtapasztaltam, már az első napokban. Azóta közel 2 év telt el. Még soha sehol nem láttam azt a harmóniát és összhangot, amit az Ő családjukban tapasztalok. Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek! Köszönöm, hogy megerősítettetek abban a hitemben, hogy valóban így is lehet fogadni, nevelni, szeretni egy kisbabát. Ti vagytok az élő példa az én ideámra!

Köszönöm, köszönöm 

2017.03.09.