Helyesebben kapcsolatban vagyunk már rég, de hogy ismerem, azt most tudom igazán. Látom Őt valójában! Ennyi időnek és sok beszélgetésnek kellett eltelni ehhez.

 A képem róla: Egy kőkeményen racionális igazi NŐ, aki tudja, mit akar. S eljött a pillanat, amikor túl a 3. X-en tudatosan azt mondta, igen vállaljuk a párommal, hogy gyermekünk legyen. Az én fejemben lepergett a film, hiszen már oly sokszor láttam ilyet. Igen, ám de ez a film nem illett, és a mai napig sem illik a koreográfiába, amit én ismerek. Őszintén beszélt a nehézségeiről, soha nem tagadta, hogy eddigi élete legnagyobb kihívása, ami most történik.

Rengeteg fizikai fájdalommal, küzdelemmel győzte le eddigi önmagát, néha az összeomlás határán állt, de mindig felállt! Éjszakákon át olvasott, keresett, kutatott, hogy kell ezt jól csinálni. Mindig a megoldásokat kereste. Kérdezett, kérdezett információkat gyűjtött. Ő az első édesanya, akit mindig az érdekelt, mi a legrosszabb, amire számíthat az adott helyzettel kapcsolatban. No, nem azért, hogy pánikba essen! Hanem amiatt, hogy fel tudjon készülni minden lehetőségre.

Igen, a gyereknek anyatej kell mondta, és túllépve önmagán és számtalan fájdalmon és nehézségen a kicsi megkapta, ami neki kell ahhoz, hogy egészséges legyen, biztonságban és szeretve érezze magát. Mindig azt mondom, az anya a szakértője a saját babájának. Náluk ezt valóban megtapasztaltam, már az első napokban. Azóta közel 2 év telt el. Még soha sehol nem láttam azt a harmóniát és összhangot, amit az Ő családjukban tapasztalok. Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek! Köszönöm, hogy megerősítettetek abban a hitemben, hogy valóban így is lehet fogadni, nevelni, szeretni egy kisbabát. Ti vagytok az élő példa az én ideámra!

Köszönöm, köszönöm 

2017.03.09.